fbpx

Om RAIS AB

Vi bidrar med långsiktig trygghet i lantbruket

RAIS AB står för Rongers Agro & Industry Service AB och startades 2017 som en nystart av tidigare anställda på Rotage Agri. Det är samma varumärke, samma lokaler och samma personal. Vi fortsätter bevara samma anda och erbjuder idag ännu större servicevänlighet och kundfokus. Vi är fyllda med ny energi och hjälper både gamla och nya kunder med produkter och tjänster för inomgårdsmekanisering.

Med skruv och silo i grunden har vi idag blivit nästintill en komplett leverantör till det moderna lantbruket. Vår portfölj är ständigt växande med nya produktgrupper med fokus på effektivitet och modern teknik.

Vi har våra produkter hemma på lagret, egen verkstad, en hög leveranssäkerhet och monterar själva på plats. Det gör att vi är flexibla, är snabba och hjälper dig när du behöver oss. Du kan vara trygg i att våra lösningar är genomtänkta och bygger på förståelse, erfarenhet och kunskap.

Vi erbjuder uppdaterade tekniska lösningar som underlättar lantbruket och ger dig som användare en större trygghet i vardagen. Naturligtvis bevarar vi en personlig kontakt med dig och svarar på alla dina frågor. Lika viktigt som det är att vi förstår ditt behov är det att du förstår vår lösning. Vi är noga med att tydligt förklara vad vi gör, hur vi gör och varför vi gör det. Du ska kunna vara trygg i att förstå värdet av skillnaden vi tillför.

Varmt välkommen till ett framåtsträvande RAIS AB med fokus på att skapa långsiktig trygghet i lantbruket och som underlättar din vardag.

Varför välja oss?

Vi erbjuder helhetsupplevelser

Vi har våra produkter hemma på lagret, egen verkstad, en hög leveranssäkerhet och monterar själva på plats. Vår kunniga personal är tillgängliga, flexibla och snabbt på plats och hjälper till med service – för att du ska få långsiktig trygghet i ditt lantbruk.

Vi vägleder dig

Lika viktigt som det är att vi förstår ditt behov är det att du förstår vår lösning. Vi är noga med att tydligt förklara vad vi gör, hur vi gör och varför vi gör det. Du ska kunna vara trygg i att förstå värdet av skillnaden vi tillför och hur det bidrar till att du får en långsiktig trygghet i din vardag.

Kundfokuserade lösningar

Vi vet allt om produkterna vi säljer och har en bred kunskap inom foderhantering och lantbruk. Det gör att vi med kreativa ögon kan se nya lösningar på befintliga problem. Vi har varit med länge och har erfarenhet av vad som fungerar och inte fungerar. Du kan vara trygg i att våra lösningar är genomtänkta och bygger på förståelse, erfarenhet och kunskap.

Bra samarbetspartners
är guld värt

Vi på RAIS AB samarbetar med några av de bästa leverantörerna inom branschen, med ett aktivt engagemang i fortbildning för att effektivt hänga med i den moderna tekniken som mer och mer gör sitt intåg. Vi satsar mycket på snabba och säkra leveranser samt att ge våra kunder den bästa service de kan få.