fbpx

Ett tydligare varumärke för ett bättre lantbruk

Äntligen kan vi presentera resultatet och visa vad vi arbetat med de senaste månaderna. Tillsammans med B2B-marknadsbyrån AdGrowth har vi utvecklat och förtydligat vårt varumärke, uppdaterat vår grafiska profil och lanserat en mer modern och användarvänlig webbsida.

Rais AB är idag nästintill en komplett leverantör till det moderna lantbruket, med en portfölj som ständigt växer med nya produktgrupper med fokus på effektivitet och modern teknik.
Efter arbetet med vårt varumärke har vi nu säkerställt att vårt engagemang och vår kunskap även kommuniceras tydligt utåt. Vår nya webbsida gör det lättare för dig som besökare att navigera bland vårt utbud och våra tjänster samt att hitta den information du söker.

Vi känner stolthet över resultatet och är glada över att varumärket RAIS AB numera känns tydligare och mer modernt. Stort tack till ADGrowth för ett väl utfört uppdrag och vi ser fram emot ett fortsatt samarbete med både vidareutveckling av webbsidan och vår löpande digitala marknadsföring framåt.

Välkommen till nya RAIS AB – Tillsammans skapar vi långsiktig trygghet i lantbruket!